Pavel Filip medalie copy

După ce a câștigat cu greu medalia de bronz, Serghei Tarnovschi nu mai vrea să se întoarcă în Moldova. Canoistul a aflat cu îngrijorare că Pavel Filip Kirkorov, Andrian Candu și mulți alți politicieni din Moldova sunt încântați că a luat bronzul. Așa că sportivul vrea să ascundă mai întâi medalia înainte de a ajunge la Chișinău.

”Politicienii vor să-mi fure medalia. Asta e clar. În Moldova nu a mai rămas nimic de furat. Așa că politicienii iștea așteaptă să venim noi, cei plecați, să ne mai fure. Un unchi de-al meu lucrează în Italia la stroikă. A venit acasă și numai a intrat prin vamă și i-au luată 200 de euro. Îmi voi ascunde bine medalia ca să nu o poată fura”, a declarat cel mai bun canoist moldovean.

Când au auzit una ca asta, Vlad Plahotniuc a anunțat foarte supărat că nici prin cap să le treacă politicienilor săi să fure medalia de bronz. Coordonatorul executiv al Moldovei susțin că în țară încă mai există de furat pentru că moldovenii sunt suficient de harnici ca să aibă politicienii ce fura. Serghei Tarnovschi vrea să fie sigur, așa că a cerut Comitetului Olimpic să-i dea o medalie din oțel pentru a veni cu ea în Moldova, iar cea din bronz să fie ținută în seif.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pavel-Filip-medalie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pavel-Filip-medalie-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce a câștigat cu greu medalia de bronz, Serghei Tarnovschi nu mai vrea să se întoarcă în Moldova. Canoistul a aflat cu îngrijorare că Pavel Filip Kirkorov, Andrian Candu și mulți alți politicieni din Moldova sunt încântați că a luat bronzul. Așa că sportivul vrea să ascundă mai întâi...

Comentează