Plahotniuc si Procuroarea DNA copy

Surpriză uriașă la București! Un cetățean din Republica Moldova a fost chemat de noul premier al României, Dacian Cioloș să ocupe fotoliu de ministru al Justiției la București. Realizărie sale extraordinare în Republica Moldova în Justiția pe care a controlat-o l-au recomandat pentru acest post.

”Domnul Vlad Ulinici are dublă cetățenie română și moldovenească. Eu zic că poate fi ministru al Justiției în România fără nicio problemă. Am fost impresionat de CV-ul său extrem de bogat. Nu am mai văzut pe cineva care să fie șef și la CNA, și la Procuratură, și la SIS, și să controleze Justiția în același timp. Este un adevărat om de justiție, un profesionist. Tot el a rezolvat și cazul miliardului dispărut din bănci. Remarcabil”, a declarat premierul României, Dacian Cioloș.

Premierul român susține că este chiar fanul lui Vlad Ulinici pentru că a urmărit povestea miliardului furat din bănci și nu și-ar fi închipuit că vinovatul va fi prins. Vlad Ulinici a promis că vine cu o serie de reforme la București, în primul rând acesta intenționează să organizeze mai multe controale de tip raider în principalele bănci din România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Plahotniuc-si-Procuroarea-DNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Plahotniuc-si-Procuroarea-DNA-copy-300x300.jpgadminInternațional
Surpriză uriașă la București! Un cetățean din Republica Moldova a fost chemat de noul premier al României, Dacian Cioloș să ocupe fotoliu de ministru al Justiției la București. Realizărie sale extraordinare în Republica Moldova în Justiția pe care a controlat-o l-au recomandat pentru acest post. ”Domnul Vlad Ulinici are dublă...

Comentează