Turcia răspunde dur la expulzarea profesorilor turci din Chișinău. Agenția Națională de Turism din Turcia a prins deja un moldovean și l-a expulzat direct din hotelul din Antalya. Motivul invocat, moldoveanul nostru făcea terorism turistic.

”Bleaha-muha, în sfârșit, putem să-i prindem și noi pe moldovenii care ne fură din hoteluri. Ne-am zakalibit să ne tot dispară lucruri. Așa că am pus niște spioni să-i monitorizeze pe moldoveni. Deja l-am înhățat pe unul. După ce l-am prins că fura halate din hotel, l-am expulzat. Așadar, economia noastră a fost salvată, prea mulți bani cheltuiam pentru halate furate”, a declarat președintele Turciei, Erdogan Expulzan.

Igor Dodon este supărat pe toți cei care vor fura halate din Turcia. A anunțat deja că acești moldovenii vor fi expulzați în Siberia. Și Vlad Plahotniuc anunță un proiect de expulzare a moldovenilor care comentează urât despre domnul coordonator pe Facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-hotel-halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-hotel-halat-copy-300x300.jpgadminInternațional
Turcia răspunde dur la expulzarea profesorilor turci din Chișinău. Agenția Națională de Turism din Turcia a prins deja un moldovean și l-a expulzat direct din hotelul din Antalya. Motivul invocat, moldoveanul nostru făcea terorism turistic. ”Bleaha-muha, în sfârșit, putem să-i prindem și noi pe moldovenii care ne fură din hoteluri....

Comentează