Vlad Plahotniuc aruncă bomba. Acesta a explicat adevăratul motiv pentru care s-a dus în Statele Unite să se întâlnească cu Donald Trump. Oligarhul șef al Republicii Moldova susține că țara noastră va fi al 69-lea stat din Statele Unite ale Americii. Pentru asta se va face un referendum în Moldova, iar dacă moldovenii vor vota cu Yes, țara noastră se va uni cu SUA.

”Am fost la America și m-am întâlnit cu Donald. Îmi permit să-i spun așa ca de la miliardar la miliardar. Omul a fost foarte prietenos și se cam temea de mine că a auzit de povestea cu furtul miliardului. Dar i-am explicat că nu am venit să-l ușurez de bani. I-am propus clar ca Moldova să se unească cu SUA. Donald a fost de acord. Chiar m-a felicitat pentru această idee”, a declarat Vlad Plahotniuc într-o conferință de presă.

Potrivit informațiilor furnizate de Partidul Democrat referendumul va fi organizat chiar pe 31 iunie.

Întrebarea la care vor răspunde moldovenii va fi în engleză, așa că puțini vor înțelege ce se dorește de la ei. Aceștia vor fi întrebați:
”Go To Fuck Yourself You Stupid Dumbass?”.

Din păcate, americanii se împotrivesc unirii cu moldovenii. Aceștia au citit mai multe știri despre furtul miliardului și le este frică că moldovenii le vor devaliza țara, astfel că nu vor mai fi cea mai puternică națiune din lume, ci cea mai săracă dacă se vor uni cu Moldova.

Trump susține însă că foarte mulți americani provin din Moldova, așa că ar trebui să se unească cu țara mumă. Până și el provine dintr-un raion din Moldova, iar pe bunicul lui, care a emigrat în Washington, îl chema Leonea Trompetă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Donald-Trump-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Donald-Trump-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc aruncă bomba. Acesta a explicat adevăratul motiv pentru care s-a dus în Statele Unite să se întâlnească cu Donald Trump. Oligarhul șef al Republicii Moldova susține că țara noastră va fi al 69-lea stat din Statele Unite ale Americii. Pentru asta se va face un referendum în...

Comentează