Zatoka plaja copy

Dintr-o lovitură Moldova a rezolvat problema Transnistreană și și-a asigurat o plajă la Marea Neagră. Asta ca urmare a unei înțelegeri secrete dintre Mihail Saakashvili și Vlad Plahotniuc. Potrivit experților în geopolitică de pe Facebook, decizia va intra în vigoare chiar de ziua Republicii Moldova și va fi un cadou pentru moldoveni de la frații lor ucraineni.

”Cum a zis și Ștefan cel Mare, Transnistria nu este a noastră, este a nepoților, nepoților lui Putin. Noi nu avem cum să ne batem cu Rusia, dar Ucraina este deja în război, ei sunt obișnuiți cu luptele. Cred că a fost un câștig din ambele părți, ei o să aibă Transnistria, noi o să avem un kilometru de plajă la Marea Neagră. Că moldovenii nu mai încap la Vadul lui Vodă”, a recunoscut Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Kilometrul de plajă de la Zatoca a fost deja înconjurat cu sârmă ghimpată, iar câțiva grăniceri au fost dislocați ca să păzească singurul teritoriul moldovenesc cu plajă la mare. Deocamdată doar deputații și rudele acestora vor avea voie să meargă la plaja moldovenească. Oamenii simpli vor merge la plajă din noiembrie până în aprilie.

Moldova va avea plajă la Marea Neagră. Ucraina cedează 1 kilometru de plajă la Zatoca și primește la schimb toată Transnistriahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Zatoka-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Zatoka-plaja-copy-300x300.jpgadminInternaționalMoldova,Transnistria,Vlad Plahotniuc,Zatoka
Dintr-o lovitură Moldova a rezolvat problema Transnistreană și și-a asigurat o plajă la Marea Neagră. Asta ca urmare a unei înțelegeri secrete dintre Mihail Saakashvili și Vlad Plahotniuc. Potrivit experților în geopolitică de pe Facebook, decizia va intra în vigoare chiar de ziua Republicii Moldova și va fi un...

Comentează