Avion vechi cu punga de rafie copy

Republica Moldova își ține promisiunile de ajutare a Rusiei la nevoie și a decis să îi trimită toată flota aeriană moldovenească. Mai exact, Kukuruznik Air Speșăl Oan, singurul avion care zboară și este în dotarea victorioasei armate moldovenești, va întreprinde raiduri aeriene în Siria.

”Noi sperăm ca turcii să nu ne împuște singurul avion cu care mai reușim să zburăm. Dacă Kukuruznik Air Speșăl Oan este doborât, noi cum mai participăm la operațiuni secrete de transportare și parașutare a țigărilor peste Prut? O să murim de foame”, a declarat ministrul Apărării, Anatol Șalaru.

Talean Șalaru susține că Kukuruznikul este o mașină de război ultramodernă pentru Moldova. Are chiar și elice, iar la un moment, vara trecută, a zburat 10 minute fără să cadă. Kukuruznik Air Speșăl Oan va bombarda teroriștii cu banane stricate de la magazinul Nambăr Oan și cu ouă bâhlite.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Avion-vechi-cu-punga-de-rafie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Avion-vechi-cu-punga-de-rafie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova își ține promisiunile de ajutare a Rusiei la nevoie și a decis să îi trimită toată flota aeriană moldovenească. Mai exact, Kukuruznik Air Speșăl Oan, singurul avion care zboară și este în dotarea victorioasei armate moldovenești, va întreprinde raiduri aeriene în Siria. ”Noi sperăm ca turcii să nu...

Comentează