Bona-pentru-print-copy-300x210

Republica Moldova este extrem de supărată pe Marea Britanie. Țara noastră a decis să se răzbune într-un mod care va strica categoric relațiile dintre cele două țări. Practic, suntem pe picior de război. Guvernul de la Chișinău a decis să întrerupă exporturile de Negru de Purcari, vin fără care Regina pur și simplu nu se așază la masă. Mai mult, Chișinăul a rechemat toate bonele de la Londra, inclusiv bona care are grijă de prinții familiei regale.

”Abia acum am înțeles și noi ce înseamnă Brexitul. Regretăm că am votat ieșirea din UE. Nu am știut că se va ajunge la astfel de măsuri dure. Ce ne facem acum fără Negru de Purcari? Regina noastră o să facă isterii, o să ne bage pe toți la închisoare dacă nu reușim să convingem moldovenii să ne dea vinul ei preferat. Iar doamna Jănea, care are grijă de prinții familiei regale era de mare ajutor. Avea grijă de copii, călca, făcea mâncare, ce se face acum prințul Charles fără ea? Vrem să ne împăcăm cu Moldova, dacă nu – o să fie război”, a declarat liderul Partidului Labărist, Dick Asshole.

Liuda Ghimpu și guvernul de la Chișinău sunt deciși să nu dea niciun pas înapoi. Niciun strop de vin Negru de Purcari nu va ajunge în Anglia după Brexit. Iar în afară de doamna Jănea, bona familie regale, Chișinăul intenționează să retragă și celelalte bone sau slugi din casele nobililor englezi. Mai mult, moldovenii care lucrează în construcție au intrat astăzi în grevă și refuză să mai pună cărămizi. Bruxellesul a anunțat deja că susține Moldova în măsurile sale de blocadă economică a Marii Britanii. Între timp, Vladimir Putin le-a transmis moldovenilor că el îi așteaptă în orice moment în Uniunea Vămuistă. Putin le promite moldovenilor că vor vorbi din nou rusește și vor face armata în Siberia, în Krimeea, în Donbas sau în Siria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Bona-pentru-print-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Bona-pentru-print-copy-300x210-300x210.jpgadminInternațional
Republica Moldova este extrem de supărată pe Marea Britanie. Țara noastră a decis să se răzbune într-un mod care va strica categoric relațiile dintre cele două țări. Practic, suntem pe picior de război. Guvernul de la Chișinău a decis să întrerupă exporturile de Negru de Purcari, vin fără care...

Comentează