Plahotniuc Fantana otravita copy

După ce Rusia a călcat cu tancurile fructele moldovenești, țara noastră a intrat în plină pregătire pentru o eventuală luptă cu armata rusească. Premierul Valeriu Streleț a demarat de urgență planul secret prin care toate fântânile din țara noastră urmează să fie otrăvite.

”Noi respectăm tradițiile moldovenești. Le respectăm și în război, ca pe vremea lui Ștefan cel Mare vom otrăvi toate fântânile. Desigur, avertizăm populația să nu mai bea apă din fântâni, că nu este bună. Cei cărora le este sete, vreau să spun că pot cumpăra apă plată de la magazin. Domnul Plahotniuc a deschis deja o fabrică foarte mare de apă necarbogazoasă. Ajunge la toată lumea. Se numește Acqua Plaho”, a declarat Valeriu Streleț în ședință de guvern.

Potrivit Guvernului, apa Acqua Plaho este una dintre cele mai bune și mai recomandate ape în caz de război. Nu este foarte scumpă, costă doar 10 lei litrul. Potrivit ministerului apărării, după ce se va termina programul de otrăvire a fântânilor, va începe și programul de incendiere a grâului, porumbului, dar și tăierea viilor ca soldații ruși să nu aibă ce bea. Există însă o problemă. Moldovenii nu au păduri să se ascundă. Majoritatea au fost tăiate deja.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plahotniuc-Fantana-otravita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Plahotniuc-Fantana-otravita-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce Rusia a călcat cu tancurile fructele moldovenești, țara noastră a intrat în plină pregătire pentru o eventuală luptă cu armata rusească. Premierul Valeriu Streleț a demarat de urgență planul secret prin care toate fântânile din țara noastră urmează să fie otrăvite. ”Noi respectăm tradițiile moldovenești. Le respectăm și...

Comentează