Un nou bir va apăsa pe umerii moldovenilor. Potrivit ministrului de Finanțe, Anatol Arapu, este vorba de taxa pe aer. “Aerul din țara noastră este de cea mai bună calitate. Alături de cetățenii din Marea Britanie, Suedia, Norvegia și fiecare moldovean va fi obligat să achite 100 de euro pe an pentru aer. Așa este în Europa, așa va fi și la noi. Atenție, taxa va fi achitată în avans. Nu vrem să ne trezim că a murit cineva și nu și-a plătit aerul pe anul în curs. Banii pentru partea de aer care nu a fost consumată vor fi restituiți rudelor”, spune Arapu.

Potrivit lui Anatol Arapu, vor fi aplicate sanțiuni aspre pentru cei care nu vor achita taxa anuală pe aer: “este o taxa ca oricare alta și trebuie plătită. Și plătită la timp. Angajații de la Fisc vor face verificări minuțioase, iar cei care nu vor plăti taxa pentru aer, riscă închisoare până la 1 an.”

Potrivit topului European AIR, Moldova are cel mai curat aer din Europa. Asta pentru că autoritățile au distrus fabricile și uzinele, le-au dat la fier vechi, iar acum nimic nu poluează văzduhul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Masca-Stefan-cel-Mare.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Masca-Stefan-cel-Mare-150x150.jpgadminSocial
Un nou bir va apăsa pe umerii moldovenilor. Potrivit ministrului de Finanțe, Anatol Arapu, este vorba de taxa pe aer. 'Aerul din țara noastră este de cea mai bună calitate. Alături de cetățenii din Marea Britanie, Suedia, Norvegia și fiecare moldovean va fi obligat să achite 100 de euro pe an...

Comentează