Vlad Plahotniuc Colindator copy

Pentru că nu mai poate modifica Constituția, Vlad Plahotniuc a găsit o metodă genială să mai câștige timp. Patronul PD a decis ca Moldova să revină la calendarul pe stil vechi. Astfel mai are încă 2 săptămâni să-l convingă pe Timofti să-i accepte candidatura.

”Astăzi puteți considera că este 1 ianuarie. Așa că, la mulți ani, moldoveni. Hehehe. Decizia Guvernului a fost publicată în Monitorul Oficial. Toată lumea are liber, doar este Anul Nou. Eu mă duc să continui negocierile cu Timofti. Timp de 2 săptămâni găsesc o casetă, un dosar care să-l convingă să mă desemneze premier”, le-a declarat jurnaliștilor Vlad Plahotniuc.

Din păcate, asta înseamnă că și salariile le vom primi cu 2 săptămâni mai târziu. Vlad Plahotniuc susține că mai are un as în mânecă. Dacă nu reușește să-l convingă pe Timofti cu ajutorul casetelor, va veni cu un scaun cu șocuri. Dacă nici asta nu-i iese, vrea să treacă Moldova la calendarul Chinezesc care este cu 2 luni întârziere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-Colindator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-Colindator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că nu mai poate modifica Constituția, Vlad Plahotniuc a găsit o metodă genială să mai câștige timp. Patronul PD a decis ca Moldova să revină la calendarul pe stil vechi. Astfel mai are încă 2 săptămâni să-l convingă pe Timofti să-i accepte candidatura. ”Astăzi puteți considera că este 1...

Comentează