Republica Moldova a anunțat că recunoaște independența Cataluniei prin gura ca koorool prezikului. Igari Gandon a anunțat că este bucuros să recunoască independența Cataluniei și speră să fie invitat să viziteze cât mai repede Barcelona. Mai mult, Igari Gandon îi oferă liderului Cataluniei, Carla’s Puidegandon.

“Vreau să vă spun că nu am fost niciodată în Barcelona și abia aștept să fie declarat independentă Catalunia să mă invite într-un final și pe mine o țară din Europa în vizită. Că așa de tare îmi place să călătoresc, dar nimeni nu mă cheamă. M-am zakalibit să mă duc prin Coreea de Nord, prin Siria, vreau și eu să călătoresc ca prezik în Gayropa. Nici frății mei români nu mă primesc în vizită, Iohannis nici nu vrea să audă de mine, deși am cetățenia României. Catalunezii sunt ca frații mei transnistreni, eu le doresc o independență liniștită”, a declarat prezikul Igari Gandon.

Carla’s Puidegandon a anunțat deja că îl invită pe Igari Gandon în noua țară Catalunia pentru a sărbători independența. Prezikul Moldovei este în culmea fericirii, și-a călcat halatul, și-a urcat în rutiere 3 mii emigranți sirieni și abia așteaptă data de 31 februarie 2018, când urmează să se ducă în Barcelona.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Carlos-Pugdemont-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Carlos-Pugdemont-copy-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova a anunțat că recunoaște independența Cataluniei prin gura ca koorool prezikului. Igari Gandon a anunțat că este bucuros să recunoască independența Cataluniei și speră să fie invitat să viziteze cât mai repede Barcelona. Mai mult, Igari Gandon îi oferă liderului Cataluniei, Carla's Puidegandon. 'Vreau să vă spun că...

Comentează