Putin suparat nepot batut copy

Ne așteaptă zile dificile. Vladimir Putin a anunțat că este extrem de supărat pe Republica Moldova după ce nepotul său a fost bătut la Chișinău. Oleg Putin, de 25 de ani, este fiul fratelui său, Igor Putin. Pentru a-și apăra ruda, Vladimir Putin a trimis mai multe blindate, o escadrilă întreagă de avioane, doua submarine care au intrat deja pe Nistru, iar armata a 14-a se îndreaptă deja spre Chișinău.

”Este inadmisibil să fie bătută ruda mea în centrul Chișinăului. Știu că voi nu sunteți în stare să-i pedepsiți pe făptași. Nu-i nimic, am cerut o echipa de oameni verzi care o să mi-i aducă pe teroriștii de protestatari în dinți. Ei trebuie învățați minte. Astăzi îl bat pe nepotul meu, mâine pe mine”, a declarat extrem de supărat Vladimir Putin.

Ca să-l mai domolească pe Putin, autoritățile de la Chișinău au anunțat că toți suporterii care au strigat Putin Huilo la meciul Rusia-Moldova vor fi amendați cu 1000 de lei. În plus, zece cei mai gălăgioși suporteri din tribune vor fi expulzați în Rusia pentru a munci în Siberia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Putin-suparat-nepot-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Putin-suparat-nepot-batut-copy-300x300.jpgadminSocial
Ne așteaptă zile dificile. Vladimir Putin a anunțat că este extrem de supărat pe Republica Moldova după ce nepotul său a fost bătut la Chișinău. Oleg Putin, de 25 de ani, este fiul fratelui său, Igor Putin. Pentru a-și apăra ruda, Vladimir Putin a trimis mai multe blindate, o...

Comentează