Parlament Orologiul din Kremlin copy

Moldovenii nu vor dormi în fiecare primăvară cu o oră mai puțin. Asta după ce Parlamentul a decis că Republica Moldova nu va trece la ora de vară. Motivul – țara noastră trebuie să rămână la ora Rusiei. Ideea i-a venit lui Igor Dodon care susține că ora de vară este o invenție capitalistă a Europei decadente.

”Nu avem nevoie de ora de vară. Țara noastră este oricum cu 100 de ani în urmă. De ce să ne mai chinuim cu ora de vară? Dă ceasul înainte, apoi dă ceasul înapoi. Iar eu mai am o problemă. Când mă duc în Rusia, trebuie să-mi trec ceasul de la ora Moldovei la ora Rusiei. Este tare greu. Vrem să rămânem la ora Rusiei și gata. Așa că nu ne trebuie nicio oră de vară”, a declarat Igor Dodon în ședința Parlamentului.

Socialistul susține că după ce a fost de nenumărate ori în Uniunea Europeană a observat că oamenii o duc rău acolo din cauza orei de vară. Acesta mai susține că europenii sunt distruși și tare triști din cauza orei de vară. Așa că a propus o lege care ar introduce în Moldova ora Rusiei. Ca de obicei, Mihai Ghimpu l-a susținut pe Vlad Plahotniuc. Mai mult, Liuda Feodorovna s-a arătat încântată că mâna Moscovei va schimba ceasurile. Vlad Plahotniuc a fost de acord cu ora Rusiei din Moldova, mai ales că va avea o oră în plus pentru noi atacuri raider.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Parlament-Orologiul-din-Kremlin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Parlament-Orologiul-din-Kremlin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldovenii nu vor dormi în fiecare primăvară cu o oră mai puțin. Asta după ce Parlamentul a decis că Republica Moldova nu va trece la ora de vară. Motivul - țara noastră trebuie să rămână la ora Rusiei. Ideea i-a venit lui Igor Dodon care susține că ora de vară este...

Comentează