După expulzarea a câțiva spioni ruși, SIS în sfârșit a luat o decizie importantă. A hotărât să-l expulzeze pe cel mai mare spion al Rusiei în Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Igor Dodon. Agenții secreți de contraspionaj moldovenesc de la SIS povestesc cum l-au prins în flagrant delict pe Dodon.

”Până acum nu ne-am dat seama de ce face Dodon. Dar la un moment dat am primit o anonimkă. În această scrisoare se spunea că Dodon susține că vorbește moldovenește, susține aderarea la Uniunea Vomală, este de părere că Moldova nu trebuie să se unească cu România și consideră România un mare dușman al Moldovei. Și nu a fost totul, am văzut o poză în care Igor Dodon apare dându-i secretele noastre lui Putin, un culioc cu calendar și niște vin într-o butâlkă de Gura Căinarului”, a declarat Leonea Iaibu, agent secret de contraspionaj la SIS.

Auzind că este expulzat în Rusia, Igor Dodon s-a declarat român și a anunțat că nu vrea să renunțe la cetățenia românească pentru a se duce în p…atria lui.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
După expulzarea a câțiva spioni ruși, SIS în sfârșit a luat o decizie importantă. A hotărât să-l expulzeze pe cel mai mare spion al Rusiei în Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Igor Dodon. Agenții secreți de contraspionaj moldovenesc de la SIS povestesc cum l-au prins în flagrant...

Comentează