O măsură istorică a fost luată de Moldova. Țara noastră a luat decizia să interzică importurile de porci din Rusia. Ca urmare a acestei interziceri, deputații ruși nu vor mai putea călca în țara noastră. Măsura a lovit dur în cea mai cunoscută fermă de porci din Rusia: Duma de stat.

”Pentru că se comportă ca niște porci, deputații ruși nu vor avea voie să pășească pe sfântul pământ moldovenesc. Acest lucru se referă nu doar la Porcozin, ci și la mulți alți miniștri și politicieni din Rasia. De fiecare dată când vin în Moldova guiță lucruri foarte urâte, dau cu râtul. Nu mai zic că au transformat Transnistria într-o coștireață”, a declarat președintele Autorității pentru Protecția Consumatorilor din Moldova, Leonea Iaibu.

Deputații ruși au anunțat însă că vor intra totuși în Moldova. Aceșia își pregătesc cotețele din armata a 14 și vor veni cât de curând. Igor Dodon a anunțat deja că îi așteaptă și că va alunga pe cei 30 de mii de sirieni ca să le facă loc porcilor ruși în palatul său de la Sadova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Rogozin-pe-porc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Rogozin-pe-porc-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
O măsură istorică a fost luată de Moldova. Țara noastră a luat decizia să interzică importurile de porci din Rusia. Ca urmare a acestei interziceri, deputații ruși nu vor mai putea călca în țara noastră. Măsura a lovit dur în cea mai cunoscută fermă de porci din Rusia: Duma...

Comentează