Vladimir Putin se poate lăuda de ceva vreme cu cel mai loial și mai credincios cățel din lume. Acest cățel i-a fost dăruit lui de către Moldova, care a ținut să-l asigure că cățelul este dresat să latre doar la comanda lui Putin. Este vorba de rasa de câine numită în cinstea țarului de la Moscova: Dodonul Putinez.

“Daraghie Tavarischi, Dodonul Putinez este un pudel extraordinar. Mi l-a dat Repablic Of Of Maldova și de când îl am nu mă pot despărți de el. Odată l-am uitat 10 ore la mine în anticameră. Apoi, o stat săracul zece ore legate fără apă și mâncare, doar mi-o pișat un pic covorul. Dodonul Putinez este un pudel docil, care face tot ce-i spun și nu cere mare lucru. I-am dat o puteovkă în Turcia, l-am cătăit oleacă cu avionul“, a declarat Putin extrem de mândru.

Ca să demonstreze că Putin sledește za bazar, pudelul de rasa Dodon Putinez a început să latre și l-a pupat repede în fund pe stăpânul său. Dodonul Putinez este încrucișarea unui porc cu un berbec. Pentru împerecherea celor două specii a fost folosit gandonul. Dodonul Putinez are blana care necesită îngrijire periodică la mare în Turcia, uneori în Europa. Dodonul Putinez are un comportament ciudat. Latră mereu că vrea spre zone sărace, urâte, unde este frig, în Siberia și Rusia, dar iubește să meargă în Gayropa. Dodonul Putinez este o rasă foarte tâmpită, de multe ori, în loc să latre, grohăie ca un porc și tinde să răstoarne treuca de unde mănâncă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Dodon-Pudel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Dodon-Pudel-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin se poate lăuda de ceva vreme cu cel mai loial și mai credincios cățel din lume. Acest cățel i-a fost dăruit lui de către Moldova, care a ținut să-l asigure că cățelul este dresat să latre doar la comanda lui Putin. Este vorba de rasa de câine...

Comentează