Gherete Butci Chisinau copy

În sfârșit Republica Moldova este prima la ceva în Uniunea Europeană. Țara noastră a ajuns să aibă cele mai multe butci pe cap de locuitor. Unui moldovean îi revin în medie cam 10 butci, iar densitatea este în continuă creștere. Chiar dacă este una dintre cele mai mici țări din Europa, Moldova are mai multe butci decât Anglia, decât Marea Britanie sau mai multe decât Regatul Unit.

”Am introdus Chișinăul în Cartea Recordurilor. Este șocant pentru noi să vedem că atât de multe butci au apărut în ultimii ani în Republica Moldova. Zilele trecute am plecat de pe un loc de parcare și când m-am uitat în oglinda retrovizoare, câțiva bărbați mascați în Chirtoacă montau două butci în locul în care a stat mașina”, a declarat reprezentantul Gayness Bukă în Moldova, Jerk Asshole.

Dorin Chirtoacă susține chiar că are un proiect prin care urmează să pună 10 mii de butci în PMAN. De altfel, primarul Chișinăului s-a înțeles la întâlnirea cu premierul României ca Moldova să exporte în România câte 100 de mii de butci în fiecare an.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminInternațional
În sfârșit Republica Moldova este prima la ceva în Uniunea Europeană. Țara noastră a ajuns să aibă cele mai multe butci pe cap de locuitor. Unui moldovean îi revin în medie cam 10 butci, iar densitatea este în continuă creștere. Chiar dacă este una dintre cele mai mici țări...

Comentează