Virusul Zika Femeie eprubeta om de stiinta copy

Incredibil. Jurnaliștii de la Rice Projector au depistat motivul pentru care o ducem prost și nu o să se schimbe lucrurile prea curând. Se întâmplă din cauza guvernului Filip. Acesta a refuzat recent un lot de medicamente antiprostie donate de Uniunea Europeană.

”Ne-am simțit jigniți. Adică ne consideră de proști? Noi nu suntem proști. Doar că nu ne place cartea. Este periculos să citești, cine știe ce bacterii iei de pe paginile cărților. În plus, dacă moldovenii ar fi deștepți, pe noi cine ne-ar vota. Așa că, în loc de medicamente antiprostie, mai bine ne-ar da zahăr, ulei, căldări, calendare, pixuri, brichete, că se apropie alegerile”, a declarat Pavel Filip, premierul Republicii Moldova.

Uniunea Europeana susține că medicamentele antiprostie nu erau pentru populație, ci pentru Guvern. ”Noi voiam să trimitem 2000 de tone de pastile. Suficient cât să ridice IQ-ul Guvernului cu 0,5 la sută”, a declarat comisarul european pentru combaterea prostiei, Foolish Dumb. Potrivit Comisiei pentru combaterea prostiei, Guvernul Moldovei are cel mai mic IQ la nivel european.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Virusul-Zika-Femeie-eprubeta-om-de-stiinta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Virusul-Zika-Femeie-eprubeta-om-de-stiinta-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil. Jurnaliștii de la Rice Projector au depistat motivul pentru care o ducem prost și nu o să se schimbe lucrurile prea curând. Se întâmplă din cauza guvernului Filip. Acesta a refuzat recent un lot de medicamente antiprostie donate de Uniunea Europeană. ”Ne-am simțit jigniți. Adică ne consideră de proști?...

Comentează