Prastie mare nokia 3310 copy

Moldova se poate lăuda că a intrat în rândul țărilor ce au propriul satelit de comunicații. Pentru că nu are bani, țara noastră a reușit să-și lanseze satelitul prin metode proprii, mai ieftine. Oamenii de știință au folosit o praștie în acest sens.

”Praștia este cel mai bun și mai vechi mod de a arunca lucruri în cosmos. Aşa îşi lansa sateliții Ştefan chlen Mate. Este o construcție foarte solidă și cei de la NASA vor să o împrumute de la noi. Au zis că au un experiment care se numește Museum. După ce mai transmitem niște baloți cu țigări peste Prut, le dăm americarnilor lansatorul nostru de sateliți.”

Există însă o problemă. Ministerul Apărării nu şi-a plătit abonamentul la Unite şi acum satelitul nu poate comunica cu Centrul Aerosol Spațial Moldovenesc decât prin bipuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Prastie-mare-nokia-3310-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Prastie-mare-nokia-3310-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova se poate lăuda că a intrat în rândul țărilor ce au propriul satelit de comunicații. Pentru că nu are bani, țara noastră a reușit să-și lanseze satelitul prin metode proprii, mai ieftine. Oamenii de știință au folosit o praștie în acest sens. ”Praștia este cel mai bun și mai vechi mod...

Comentează