Șoc pentru milioanele de fani ai celui mai politizat show european de cântece. Departamentul pentru Televiziune a Uniunii Europene a decis să elimine țara noastră din concurs. Motivul, Moldova a încălcat toate regulile asumate prin semnarea Acordului de aderare desemnand un cetățean străin să ne reprezinte.

”Îmi pare rău pentru Moldova, dar nu se poate să vină oricine în locul vostru. Eurovision este ca campionatul european de fotbal. Dacă Moldova l-ar lua pe Messi, Ronaldo și mai știu eu cine, sigur că câștigă campionatul. Nu este cinstit față de alte țări”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Verge Menteur, șeful Departamentului pentru Televiziune a Uniunii Europene.

Cel mai grav este că țara noastră nu poate trimite pe altcineva în loc. Asta pentru că trebuie să organizeze din nou un concurs național și nu avem timp. Solicitat să explice de ce nu a știut până acum de regulile Uniunii Europene, Vasile Afonu, directorul Moldova 1 a explicat: ”așa este la Moldova 1, până am aflat care este adresa Uniunii Europene, până am găsit o foaie A4, până mi-au reparat calculatorul a durat. Le-am trimis abia acum și, iaca, pacoste, nu ne mai dau voie cu ucraineanul. Problema este că băiatul ne-a plătit 100 de mii de euro și trebuie să-i dăm banii înapoi!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Eurovision-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Eurovision-Moldova-copy-150x150.jpgadminInternațional
Șoc pentru milioanele de fani ai celui mai politizat show european de cântece. Departamentul pentru Televiziune a Uniunii Europene a decis să elimine țara noastră din concurs. Motivul, Moldova a încălcat toate regulile asumate prin semnarea Acordului de aderare desemnand un cetățean străin să ne reprezinte. ”Îmi pare rău pentru...

Comentează