Armata Rusa copy

Aplicațiile militare din zona orașului Bălți au fost de un real succes pentru Armata Moldovenească. Experții NATO au apreciat modul în care au reușit soldații moldoveni să vâneze rușii din zonă și să-i ia prizonieri. Așa că țara noastră a fost acceptată în Alianța Nord Atlantică. Asta înseamnă că Moldova poate declara război în orice moment Rusiei.

”Am fost uimiți să vedem cum au reușit să se descurce cu terorista Văduva Neagră. Noi ne chinuim de ani întregi să găsim o modalitate să o prindem, iar moldovenii au reușit să o ademenească în Moldova, promițându-i o nuntă sută la sută moldovenească. Asta ne face să credem că Moldova poate fi membră NATO și se poate alătura nouă când vom ataca Rusia. Mai mult, a primit dreptul de a declara război Rusiei când vrea”, a declarat reprezentantul NATO în Moldova, Dumb Asshole.

Și premierul Chiril Gaburici susține că țara noastră este pregătită să atace Rusia în orice moment: ”avem pulemioate, avem avtomate, avem oameni pregătiți să meargă la război împotriva Rusiei. Legea ne permite să mobilizăm toți bărbații și să-i trimitem în Ucraina să alunge invadatorii ruși!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Armata-Rusa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Armata-Rusa-copy-150x150.jpgadminPolitic
Aplicațiile militare din zona orașului Bălți au fost de un real succes pentru Armata Moldovenească. Experții NATO au apreciat modul în care au reușit soldații moldoveni să vâneze rușii din zonă și să-i ia prizonieri. Așa că țara noastră a fost acceptată în Alianța Nord Atlantică. Asta înseamnă că...

Comentează