Deschiderea oficiului NATO la Chișinău este un real succes pentru Armata Moldovenească. Experții NATO apreciază modul în care soldații moldoveni reușesc să prășească și să urce în copaci cu tot cu cal. Așa că țara noastră a fost acceptată în Alianța Nord Atlantică. Asta înseamnă că Moldova poate declara război în orice moment Rusiei.

”Am fost uimiți să vedem cum reușesc moldovenii să fugă de pe câmpul de luptă, aleargă de nici Ronaldo nu-i prinde. Noi ne chinuim de ani întregi să găsim o modalitate să alergăm așa de repede, iar moldovenii au reușit în câteva secunde, după primul zalp. Asta ne face să credem că Moldova poate fi membră NATO și se poate alătura nouă când vom ataca Rusia. Mai mult, a primit dreptul de a declara război Rusiei când vrea”, a declarat reprezentantul NATO în Moldova, Dumb Asshole.

Și premierul Pavel Filip Kirkorov susține că țara noastră este pregătită să atace Rusia în orice moment: ”avem pulemioate, avem avtomate, avem oameni pregătiți să meargă la război împotriva Rusiei. Legea ne permite să mobilizăm toți bărbații și să-i trimitem în Ucraina să alunge invadatorii ruși!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Soldati-Tigari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Soldati-Tigari-300x300.jpgadminInternațional
Deschiderea oficiului NATO la Chișinău este un real succes pentru Armata Moldovenească. Experții NATO apreciază modul în care soldații moldoveni reușesc să prășească și să urce în copaci cu tot cu cal. Așa că țara noastră a fost acceptată în Alianța Nord Atlantică. Asta înseamnă că Moldova poate declara...

Comentează