Mihai Ghimpu caine rau copy

În sfârșit o dovadă de civilizație și în Moldova. Noaptea trecută cineva a împușcat-o pe Liuda. Mărinimoși, oamenii au văzut-o pe Liuda alergând prin Colonița ca să muște Mâna Moscovei și au tras cu pușca. Din păcate, Liuda a scăpat, iar nebuniile sale continuă să ne deranjeze.

”Se chinuia, era turbată. Am văzut-o alergând după oameni. Lătra într-un fel foarte ciudat: plaha-plaha-plaha. Ne-am dat seama că îi este foarte rău. Nimeni nu-i dăduse medicamentele de vreo câteva zile și avea zăbale pe la gură. Am tras un glonte, două, trei, dar nu am reușit să o nimeresc”, a declarat vânătorul extrem de mărinimos, Leonea Zaibal.

Spitalul de la Costiujeni a declarat cod roșu de turbare și a anunțat că Colonița intră în carantină. Medicii nu știu câți oameni s-au infectat de turbarea Liudei și au făcut un studiu. Potrivit primelor date, doar 0,00000069 la sută din toți moldovenii sunt infectați de turbarea Liudei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminPolitic
În sfârșit o dovadă de civilizație și în Moldova. Noaptea trecută cineva a împușcat-o pe Liuda. Mărinimoși, oamenii au văzut-o pe Liuda alergând prin Colonița ca să muște Mâna Moscovei și au tras cu pușca. Din păcate, Liuda a scăpat, iar nebuniile sale continuă să ne deranjeze. ”Se chinuia, era...

Comentează