Voronin Vierme copy

Moldova 1 va avea în sfârșit primul său reality show. Producătorii spun că acesta se numește Supraviețuitorul, iar eroii sunt nimeni alții decât 10 deputați din Republica Moldova. Aceștia au semnat deja contractele și vor începe filmările săptămâna viitoare. Pentru că nu are bani, Moldova 1 nu-i va duce pe deputați pe o insulă pustie, totul se va filma chiar în Chișinău.

”Proiectul este unic. Am ales zece deputați pe sprânceană. Una avea genunchii juliți. Alta făcea multe lucruri erotice pentru mâncare. Unul era caratist, altul Liudă, una spăla pelincuțe, unul rupea hărți. Avem chiar și un Vor O’Nin. Toți acești deputați vor primi 2000 de lei pe lună. Astfel, cine reușește să supraviețuiască în Chișinău cu acești bani va câștiga concursul”, a declarat directorul de la Moldova 1, Mugurel Penisescovici.

Există și reguli dure. Deputații nu au voie să fure nimic. Mai mult, aceștia trebuie să refuze orice mită. Pentru a învăța cum se trăiește cu 2000 de lei pe lun[, deputații vor face mai întâi niște cursuri de sărăcie de la pensionari, profesori și studenți. Deputatul care supraviețuiește va primi la final postul de ministru al Finanțelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Voronin-Vierme-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Voronin-Vierme-copy-300x300.jpgadminMonden
Moldova 1 va avea în sfârșit primul său reality show. Producătorii spun că acesta se numește Supraviețuitorul, iar eroii sunt nimeni alții decât 10 deputați din Republica Moldova. Aceștia au semnat deja contractele și vor începe filmările săptămâna viitoare. Pentru că nu are bani, Moldova 1 nu-i va duce...

Comentează