Informație șoc. Moldcell a tăiat internetul mobil în centrul Chișinăului în timpul protestelor de duminică. Motivul, compania a fost sunată de fostul director, actual premier. ”Ni s-a părut extrem de straniu să ne ceară așa ceva, dar este premier, ne-a fost director. Așa că am acceptat. Domnul Gaburici a fost tot timpul mai ciudățel, de fiecare dată când îi cerea contabila diploma se făcea că nu aude”, susține directorul actual al Moldcell, Omuz Gandos.

Chiril Gaburici susține însă că a fost o glumă de întâi aprilie. ”Nu am știut la ce oră și în ce zi este protestul. Mă gândeam că e de 1 aprilie, așa că am vrut ca toată lumea să râdă când o să-și dea seama că nu are internet pe mobil. Mi s-a părut haios”, a declarat Chiril Gaburici pentru redactorii moldovesti.info.

Vestea le-a turnat însă apă la moară sutelor de mii de tineri care au dat accept la eveniment pe facebook, dar nu au mai venit. ”Nu am venit tocmai pentru că nu era internet. Cum să ne facem selfie, cum să dăm chek-in, cum să scriem pe odnokassniki ke vrem? Așa că am stat acasă, la internet”, au declarat tinerii neprotestatari!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-telefon-copy-150x150.jpgadminSocial
Informație șoc. Moldcell a tăiat internetul mobil în centrul Chișinăului în timpul protestelor de duminică. Motivul, compania a fost sunată de fostul director, actual premier. ”Ni s-a părut extrem de straniu să ne ceară așa ceva, dar este premier, ne-a fost director. Așa că am acceptat. Domnul Gaburici a...

Comentează