Celebrul Nostradamus de la Moldova, Moisei Lepădatu are vești extrem de proaste pentru anul 2018. Prevestitorul tuturor răutăților și lucrurilor triste susține că ne așteaptă un an dificil, dificil, dificil, dificil. De ce? Pentru că Moisei Lepădatu este sigur că nici în 2018 Vlad Plahotniuc nu va dispărea, nu va muri, nu va fi arestat.

”Chiar acum am terminat de citit cu ochelarii de soare în fundul toaletei viitorul Moldovei. Ce să vă spun? Rahat, totul este de rahat, dragi moldoveni. Nu scăpați de rahat nici în 2018, nici de sărăcie. Vlad Plahotniuc va rămâne în continuare la conducere. Miliardul nu va fi găsit, Shor nu va ajunge la închisoare, Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor prelua puterea. Așadar, nu se schimbă nimic. Ne auzim în 2019”, a anunțat din spatele ochelarilor de soare celebrul Moisei Lepădatu.

Așadar, moldovenii vor fugi și în 2018 din Moldova. O singură treabă va fi bună și ne bucură, spune Lepădatu. În 2018 Igor Dodon va fi ținut la putere de Vlad Plahotniuc, așa că vom avea parte de mult amuzament și de multe prostii gondoniene.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Celebrul Nostradamus de la Moldova, Moisei Lepădatu are vești extrem de proaste pentru anul 2018. Prevestitorul tuturor răutăților și lucrurilor triste susține că ne așteaptă un an dificil, dificil, dificil, dificil. De ce? Pentru că Moisei Lepădatu este sigur că nici în 2018 Vlad Plahotniuc nu va dispărea, nu...

Comentează