Cel mai mare prezikăkător de la Baba Vanga până la noi, Moisei Lepădatu, susține că a reușit să prezică până la virgulă rezultatele referendumului din Chișinău. Prezikăkătorul numit și Nostradurik din Moldova a recurs la o metodă foarte simplă pentru a realiza dacă Chirtoacă va fi sau nu primar în continuare.

”Unii ghisesc în stele, alții în cafea, există mulți care ghisesc și în balegă de porc. Eu, în schimb, ghisesc în televizor. Iată, de exemplu, referendumul lui Chirtoșca. Toată lumea se întreabă dacă rămâne sau nu primar. Eu m-am uitat la Publika și m-am lămurit. Pentru că nu contează cum votează moldovenii, contează cine numără voturile. Iar voturile se numără la GBC sau la hotelul Nobil, adică la Publika WC”, a declarat Moise Lepădatu.

Marele Nostradurik de Moldova spune că mai are o metodă irefutabilă de a ghici viitorul politicii moldovenești. Acesta citește toți bleagherii regimului Plahotniuc și vede acolo ce urmează să se întâmple. Citește site-urile de fake news ale lui Plaha, dar și ce comentează 69 de trolli. Până acum previziunile prezikăkătorului s-au adeverit sulă la sulă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Moisei-Lepadatu-Referendum-Chirtoaca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Moisei-Lepadatu-Referendum-Chirtoaca-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai mare prezikăkător de la Baba Vanga până la noi, Moisei Lepădatu, susține că a reușit să prezică până la virgulă rezultatele referendumului din Chișinău. Prezikăkătorul numit și Nostradurik din Moldova a recurs la o metodă foarte simplă pentru a realiza dacă Chirtoacă va fi sau nu primar...

Comentează