Cel mai mare prezikător în kaka de pisică de la Nostradamus la Baba Vanga, Moisei Lepădatu, le-a dat o veste nemaipomenită moldovenilor. Prezicătorul spune că Vlad Plahotniuc nu este chiar atât de puternic și până la urmă va intra la închisoare. Pentru asta trebuie să se întâmple un singur lucru, să zboare cel puțin un porc.

Când au auzit una ca asta, milioane, sute de milioane de moldoveni au dat buzna la președinție sau i-au scris mailuri, scrisori lui Dodon în care îl rugau să facă ceva în acest sens.

”Dodon, fii mujîk. Fă-te că zbori. Joacă balena albastră și aruncă-te de pe Președinție. Dacă ți-e frică să zbori așa, du-te în vacanță cu un avion. Sau și mai bine, Dodon, vrei să sari cu parașuta? E foarte palpitant, o să-ți placă. Tu ești un porc adevărat, iar dacă o să zbori, scăpăm și noi, naibii, de prietenul ista al tău care ne ține în sărăcie. De Plahotniuc este vorba”, i-au cerut milioanele, sutele de milioane de moldoveni lui Dodon.

De frică să nu se întâmple prezicerea lui Moisei Lepădatu, Vlad Plahotniuc a anunțat deja că Igor Dodon are moratoriu la zboruri. Acesta nu mai are voie să plece cu avionul din țară, nu mai are voie nici să sară de la un metru înălțime, că dacă își ia zborul ca prin minune. Șansele sunt mici, dar nu e nevoie de riscuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Dodon-Porc-Zburator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Dodon-Porc-Zburator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai mare prezikător în kaka de pisică de la Nostradamus la Baba Vanga, Moisei Lepădatu, le-a dat o veste nemaipomenită moldovenilor. Prezicătorul spune că Vlad Plahotniuc nu este chiar atât de puternic și până la urmă va intra la închisoare. Pentru asta trebuie să se întâmple un singur...

Comentează