Justin Bieber Xenia Deli copy

Cea mai cunoscută tânără din Moldova care se dezbracă pe bani în Statele Unite, Xenia Deli, se mărită cu Justin Biber. Anunțul a fost făcut chiar de cântărețul american pe pagina sa de Odnoklassniki. Potrivit lui Justin, cei doi au decis să organizeze nunta la Chișinău, în restaurantul Butoiașul. 

”Xenia, viitoarea mea soție, mi-a povestit că voi câștiga bani buni dacă îmi fac nunta la Chișinău. Știți, la noi, în America, nu există obiceiul acesta de a pune bani pe masă. Un obicei foarte bun, de altfel. Mă tem, însă, că nu am suficienți bani pentru un restaurant ca Butoiașul. Xenia mi-a zis că la voi, în Moldova, prețurile sunt uriașe. O să mă împrumut la Eminem cu niște bani”, a declarat Justin Biber pentru redactorii moldovesti.info.

Justin Biber și Xenia Deli s-au cunoscut în timpul filmărilor unui film pornografic. După filmări Justin a cerut-o în căsătorie pe modelul din Moldova. Nănașa celor doi va fi Nata Albot, care trăiește în Canada, în satul de baștină a lui Justin Biber. Xenia Deli are 30 de ani, pe când Justin Biber 13.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Justin-Bieber-Xenia-Deli-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Justin-Bieber-Xenia-Deli-copy-300x300.jpgadminSocial
Cea mai cunoscută tânără din Moldova care se dezbracă pe bani în Statele Unite, Xenia Deli, se mărită cu Justin Biber. Anunțul a fost făcut chiar de cântărețul american pe pagina sa de Odnoklassniki. Potrivit lui Justin, cei doi au decis să organizeze nunta la Chișinău, în restaurantul Butoiașul.  ”Xenia, viitoarea mea...

Comentează