moaste-igor-dodon-marian-lupu-fidel-castro-copy

Prezerședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a încheiat un parteneriat cu Cuba prin care moaștele lui Fidel Castro vor fi aduse în țara noastră. Acest eveniment unic este logic cumva, pentru că Igor Dodon are planuri foarte mari cu țara noastră. Așa că familia lui Castro a decis să cedeze moaștele liderului cubanez moldovenilor.

”Spasiba, frați cubanezi. Tovarășii de la Havana au decis să ne trimită nouă moaștele lui Fidel Castro. O să-i facem un mauzoleu în Piața Marii Adunări Naționale. O să organizăm și o slujbă de pomenire, cu parastas, cu colivă, cu mitropolitul Vladimir. Am vorbit deja cu batiushka și este de acord. Noi ne mândrim că Cuba ne-a ales tocmai pe noi să ne trimită moaștele lui Fidel Castro. În acest caz avem și o promisiune pe care vrem să o facem cu sfințenie cauzei castrate: Moldova va deveni Cuba Europei”, a declarat prezerședintele Igor Dodon într-un discurs la Havana, la căpătâiul lui Fidel Castro.

Ca să devină o adevărată Cuba, Moldova va planta foarte mult tutun și va începe să producă celebrele Havane, pe care le va numi Moldovane. În rest, țara noastră nu trebuie să facă mare lucru. Oamenii sunt la fel de săraci și primesc la fel de puțini bani ca cubanezii. Singura problemă este că moldovenii stau prea mult pe odnoklassniki, iar în Cuba nu există internet. Ca să rezolve problema, Igor Dodon promite să interzică internetul în țara noastră. Și nu este totul, ca să respecte cauza lui Fidel Castro, Igor Dodon promite că va construi o închisoare pentru toți politicienii din opoziție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Moaste-Igor-Dodon-Marian-Lupu-Fidel-Castro-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Moaste-Igor-Dodon-Marian-Lupu-Fidel-Castro-copy-300x300.jpgadminInternațional
Prezerședintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a încheiat un parteneriat cu Cuba prin care moaștele lui Fidel Castro vor fi aduse în țara noastră. Acest eveniment unic este logic cumva, pentru că Igor Dodon are planuri foarte mari cu țara noastră. Așa că familia lui Castro a decis să cedeze...

Comentează