Mitropolit Parlament Bani Dolar copy

Cum era de așteptat, cel mai cunoscut om de afaceri din Moldova a fost prădat în timp ce era în Parlament. Este vorba de directorul general al SRL Mitropolia Moldovei. Oligarhul mitropolit a făcut și o plângere la CNA în care spune că i s-a furat crucea de aur de la gât. Evident, mitropolitul îi acuză acum pe deputați.

”M-au îmbrățișat, mă tot pipăiau. O tânără deputată și-a julit un genunchi în fața mea. Eu îi știu pe hoții iștea. Așa fac. Te împresoară și îți șparlesc lucrurile de preț. Din păcate mi-am dat seama că am rămas fără cruce abia a treia zi. Am crezut că am lăsat-o în saună, la piscină, în bar… Nu mai țin minte pe unde am umblat în noaptea respectivă. Am fost însă apoi peste tot și nu am găsit-o. Clar, deputații mi-au furat-o. Și nu e totul. După vizita în Parlament mi-a fost furată crucea de aur masiv, dar și roțile de la BMW”, a scris în plângerea sa la CNA, mitropolitul Vladimir.

Acesta povestește că și-a găsit BMW-ul pe butuci, fără roți, deși mașina era parcată în garajul Parlamentului. Șoferii Parlamentului se jură însă că nu au văzut ce deputat și-a însușit roțile sfinte. Coincidență, nici camerele de supraveghere nu au funcționat în ziua respectivă. Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei susține că știa bine că deputații moldoveni sunt hoți, dar nu credea că o să fure chiar de la el. Acesta i-a amenințat pe legiuitori că o să facă publice înregistrările spovedaniilor tuturor parlamentarilor dacă deputatul hoț nu se predă și nu-i aduce lucrurile furate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Parlament-Bani-Dolar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Parlament-Bani-Dolar-copy-300x300.jpgadminSocial
Cum era de așteptat, cel mai cunoscut om de afaceri din Moldova a fost prădat în timp ce era în Parlament. Este vorba de directorul general al SRL Mitropolia Moldovei. Oligarhul mitropolit a făcut și o plângere la CNA în care spune că i s-a furat crucea de aur...

Comentează