Mitropolit sac cu bani copy

Întorsătură ciudată de situație în cazul sacului de bani găsit pe strada Albișoara din Chișinău. Mitropolitul Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a cerut să-i fie adus sacul de bani. Motivul? Dumnezeu l-ar fi aruncat acolo și Mitropolia este beneficiarul.

”Țin să vă aduc la cunoștință că Mitropolia este reprezentanța Divinității în Moldova. Așa că toate lucrurile pe care Dumnezeu le trimite pe pământ prin minuni de acest fel sunt proprietatea de drept și de fond a SRL Mitropolia Moldovei. Vom acționa poliția și Banca de Economii în judecată pentru a ne recupera banii care ni se cuvin”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei într-o conferință de presă.

Mitropolitul i-a blestemat deja pe cei care au pus mâna pe sac și nu i-au adus până acum la el. Aceștia vor avea accidente și vor ajunge pe patul de spital în cel mult 2 luni, dă asigurări, Vladimir. De altfel, cel mai bogat mitropolit din Europa a dat ca exemplu pozitiv politicienii. Potrivit managerului SRL Mitropolia Moldovei, de fiecare dată când un deputat găsește un milion sau un miliard, vine să aducă o parte de bani și reprezentantului lui Dumnezeu în Moldova. Asta ca să-i meargă bine în continuare și să găsească și alte miliarde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolit-sac-cu-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolit-sac-cu-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Întorsătură ciudată de situație în cazul sacului de bani găsit pe strada Albișoara din Chișinău. Mitropolitul Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a cerut să-i fie adus sacul de bani. Motivul? Dumnezeu l-ar fi aruncat acolo și Mitropolia este beneficiarul. ”Țin să vă aduc la cunoștință că Mitropolia este reprezentanța Divinității în Moldova. Așa...

Comentează