Întorsătură ciudată de situație în cazul banilor găsiți de o femeie în Piața Centrală din Chișinău. Mitropolitul Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a cerut să-i fie aduși lui cei 20 de mii de lei. Motivul? Chiar Dumnezeu i-ar fi lăsat acolo, iar mitropăritul este destinatarul final.

”Țin să vă aduc la cunoștință că Mitropolia este reprezentanța lui Dumnezeu în Moldova. Așa că toate lucrurile pe care Dumnezeu le trimite pe pământ prin minuni de acest fel sunt proprietatea de drept și de fond a SRL Mitropolia Moldovei. Banii iștea, Dumnezeu i-a lăsat acolo ca să ajungă la mine. Vom acționa poliția în judecată pentru a ne recupera banii care ni se cuvin. Până la urmă banii sunt ochii dracului, lăsați-ne pe noi să ne descurcăm cu acești ochi, noi știm ce să facem”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei într-o conferință de presă.

Mitropolitul i-a blestemat deja pe cei care au pus mâna pe pachetul de bani și nu l-au adus până acum la el. Aceștia vor avea accidente și vor ajunge pe patul de spital în cel mult 2 luni, dă asigurări, Vladimir. De altfel, cel mai bogat mitropolit din Europa a dat ca exemplu pozitiv politicienii. Potrivit managerului SRL Mitropolia Moldovei, de fiecare dată când un deputat găsește un miliard, vine să aducă o parte de bani și reprezentantului lui Dumnezeu în Moldova. Asta ca să-i meargă bine în continuare și să găsească alte miliarde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Mitropolie-Furt.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Mitropolie-Furt-300x300.jpgadminFinanțe
Întorsătură ciudată de situație în cazul banilor găsiți de o femeie în Piața Centrală din Chișinău. Mitropolitul Vladimir, managerul SRL Mitropolia Moldovei, a cerut să-i fie aduși lui cei 20 de mii de lei. Motivul? Chiar Dumnezeu i-ar fi lăsat acolo, iar mitropăritul este destinatarul final. ”Țin să vă aduc...

Comentează