Mitropolitul Vladimir Vama Contrabanda copy

Mitropolitul Vladimir are probleme mari cu legea. Acesta a fost prins la granița dintre Moldova și Ucraina cu un tir de lumânări și tămâie de contrabanda. Directorul general al Mitropoliei i-a mințit pe vameși că are țigări în TIR, însă atunci când au deschis ușile camionului, vameșii au descoperit în loc de țigări lumânări și tămâie. 

”Acuzatul mitropolit a înfăptuit infracțiunea prevăzută în Codul Religie, la articolul 69, litera Q. Este vorba de contrabandă cu obiecte sanitare bisericești. Acest lucru este interzis prin lege. Din primele cercetări, inspectorii vamali au descoperit că directorul general al Mitropoliei cumpăra o lumânare cu un bani și o vindea cu un leu în bisericile sale din Moldova. Câștiga astfel aproape un euro la fiecare lumânare vândută. Și în fiecare lună vinde câte un milion de lumânări”, a declarat șeful Vămii, Leonea Iaibu.

Mitropolitul va fi arestat și dus la închisoarea unde stau oligarhii Vlad Filat și Ilan Shor. Directorul general al Mitropoliei Moldovei susține însă că la mijloc este o răzbunare politică a lui Vlad Plahotniuc. ”Vlad aista vrea să pună în locul meu pe alt mitropolit, că eu l-am susținut la început pe alt Vlad”, a declarat mitropolitul Vladimir. Câteva mii de persoane au venit în fața CNA ca să protesteze împotriva arestării lui. Aceștia au strigat ”Free Valodea”. ”De ce l-au arestat? Și ce dacă fura, dar făcea ceva pentru țara asta. Este cel mai bogat mitropolit din lume, să aibă milă de copchilul ista, că are inima slabă”, a adăugat un enoriaș.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mitropolitul-Vladimir-Vama-Contrabanda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mitropolitul-Vladimir-Vama-Contrabanda-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Mitropolitul Vladimir are probleme mari cu legea. Acesta a fost prins la granița dintre Moldova și Ucraina cu un tir de lumânări și tămâie de contrabanda. Directorul general al Mitropoliei i-a mințit pe vameși că are țigări în TIR, însă atunci când au deschis ușile camionului, vameșii au descoperit...

Comentează