mitropolit-vladimir-zombie-copy

După retragerea lui Marian Pulu, pe capul celui mai bogat mitropolit oligarh din lume este o dilemă uriașă. Managerul general al Mitropoliei Moldovei, Vlad-i-Mir, nu a anunțat până acum cu cine vor vota alegătorii din cimitire. Deși a bătut palma cu unul dintre candidați. Vlad-i-Mir ține secret numele fericitului câștigător al voturilor venite de pe lumea cealaltă.

”Eu încă aștept BMW-ul promis de candidat. Am bătut palma, a zis că-mi aduce o sedmiorkă bronevaia, neagră, cu cutie automată, un bumer, cum numai nie îmi place. Când colo, candidatul o venit cu o Volgă din Rusia. I-o lipit semnul de la Bă Ăm Vă și o crezut că mă păcălește. L-am trimis nah… hai, uăi, să fim oameni. Tu-ni dai Băha, eu îți dau alegătorii lui Marian Pulu”, a declarat mitropolitul Vlad-i-mir în această dimineață imediat după slujbă.

Cu alte cuvinte, alegătorii care stau la doi metri sub pământ au sperat degeaba după retragerea lui Pulu că o să aibă liniște și pace. Iurie Cecan a fost văzut deja în această dimineață cu urna mobilă zgâlțâind crucile prin cimitirul Doina și citind cu atenție datele de alegători de pe cruci. Totuși, până când Batiushka nu dă dabro, niciun mort nu devine alegător cu acte în regulă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolit-Vladimir-Zombie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolit-Vladimir-Zombie-copy-300x300.jpgadminSocial
După retragerea lui Marian Pulu, pe capul celui mai bogat mitropolit oligarh din lume este o dilemă uriașă. Managerul general al Mitropoliei Moldovei, Vlad-i-Mir, nu a anunțat până acum cu cine vor vota alegătorii din cimitire. Deși a bătut palma cu unul dintre candidați. Vlad-i-Mir ține secret numele fericitului...

Comentează