SMS Dorin Anisoara copy

Prezent la slujba pentru hramul orașului, Dorin Chirtoacă a fost certat rău de managerul Mitropoliei Moldovei. Motivul, primarul trăiește în păcat cu Anișoara. Mitropolitul Vladimir i-a spus lui Dorin că trebuie să se însoare cât mai repede cu Anișoara ca să dea exemplu celorlalți tineri.

”Matale, Dorine, râzi, dar nu-i râsul tău. Eu bag mâna în foc că Anișoara nu-i virgină. Dacă te-oi blestema, o să vezi harta României peste tot. Vreau să înțelegi, trebuie să dai un exemplu bun tinerilor. Eu nu mai câștig nimic din cununii. Săptămâna trecută am avut doar 10 cununii și 100 de înmormântări. Dacă nu am căsătorii nu am nici botezuri”, a declarat mitropolitul Vladimir, managerul mitropoliei Moldovei.

Mitropolitul se mai plânge că are datorii foarte mari de când și-a luat BMW-ul sedmiorcă, iar dacă tinerii nu mai plătesc pentru nunți, riscă să fie nevoit: ”să meargă ca toți săracii cu rutiera.” Între timp, redacția noastră a intrat în posesia unor sms-uri dintre Anișoara și Dorin. Se pare că cei doi s-au certat din cauza vaselor nespălate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/SMS-Dorin-Anisoara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/SMS-Dorin-Anisoara-copy-300x300.jpgadminSocial
Prezent la slujba pentru hramul orașului, Dorin Chirtoacă a fost certat rău de managerul Mitropoliei Moldovei. Motivul, primarul trăiește în păcat cu Anișoara. Mitropolitul Vladimir i-a spus lui Dorin că trebuie să se însoare cât mai repede cu Anișoara ca să dea exemplu celorlalți tineri. ”Matale, Dorine, râzi, dar nu-i...

Comentează