vidanja-parlament

Ca să-și șteargă din păcate, politicienii moldoveni vor trebui să urmeze un canon extrem de strict în postul Crăciunului. Aceștia au fost rugați insistent de managerul general al Mitropoliei Moldovei să nu mai mănânce rahat în timpul postului.

”Înțeleg că sunt după campania electorală, înțeleg că trebuie să păcălească moldovenii, dar îi rog să se abțină cât pot de mult de la mâncatul căcatului. Mai bine să mănânce carne decât rahat. Mai bine să fure decât să mănânce căcat. Pentru că îi îndeamnă pe oameni la păcat. Cetățenii deschid televizorul, îi văd cu polonicul în mână mâncând rahat și încep să înjure strașnic”, a declarat managerul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Adevărul este însă că pe politicienii moldoveni este foarte greu să-i oprești din furat și din mâncat rahat. Oamenii de știință moldoveni au stabilit că doar moartea îi poate stopa din mâncarea de rahat. Din păcate, vânarea politicienilor moldoveni este strict interzisă. Așa că ședințele Parlamentului și ale Guvernului vor fi suspendate pe perioada postului, ca să-i facă pe politicieni să mânânce cât mai puțin rahat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vidanja-Parlament.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vidanja-Parlament-300x300.jpgadminSocial
Ca să-și șteargă din păcate, politicienii moldoveni vor trebui să urmeze un canon extrem de strict în postul Crăciunului. Aceștia au fost rugați insistent de managerul general al Mitropoliei Moldovei să nu mai mănânce rahat în timpul postului. ”Înțeleg că sunt după campania electorală, înțeleg că trebuie să păcălească moldovenii,...

Comentează