Mitropolit Banca Nationala copy

În sfârșit Moldova va avea un guvernator la Banca Națională. Managerul General al Mitropoliei Moldovei a anunțat că vrea să participe la concursul de ocupare a acestei funcții. Mitropolitul Vladimir susține că și-a depus deja CV-ul și nu are niciun dubiu ca va fi ales anume el.

”Cine altcineva decât mine să știe mai bine ochiul dracului. Mă jur pe vilele mele, pe BMW-uri și pe vacanțele din Turcia, cunosc bine ochiul dracului. Am câteva milioane de ochi în Băncile din Elveția. În plus, îmi țin ochii dracului în acțiuni la Gazprom, îi păstrez și în ochii dracilor de lire sterline. Am prevăzut devalorizarea ochiului dracului rublei rusești și i-am convertit în ochii dracului de lingăuri de aur. Indicii bursieri NASDAQ îmi arată că trebuie să convertim fondurile mutuale în acțiuni la Apple cât mai repede și asta o să fac ca guvernator”, a declarat în interviul de angajare, mitropolitul Vladimir.

Din CV-ul managerului general al Mitropoliei Moldovei aflăm că acesta este fan al produselor BMW. Conduce de 25 de ani una din cele mai bogate și mai prospere afaceri din țară: SRL Mitropolia Moldovei. Din păcate pentru Vlad Mitropolitul, Vlad Plahotniuc a declarat că nu este de acord cu numirea sa în funcție, după ce a aflat că l-a susținut deschis pe Vlad Filat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolit-Banca-Nationala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mitropolit-Banca-Nationala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
În sfârșit Moldova va avea un guvernator la Banca Națională. Managerul General al Mitropoliei Moldovei a anunțat că vrea să participe la concursul de ocupare a acestei funcții. Mitropolitul Vladimir susține că și-a depus deja CV-ul și nu are niciun dubiu ca va fi ales anume el. ”Cine altcineva decât...

Comentează