image

Managerul Mitropoliei din Moldova se implică în scandalul dintre Maia Sandu și Marian Pulu. Mitropolitul Vladimir susține că toate semnăturile sunt reale și făcute cu acordul rezidenților din cimitirele sale. Toți morții au fost întrebați de preoți înainte de a fi introduși în listele candidatului Marian Pulu.

”Noi ne-am dus la fiecare mormânt și am întrebat dacă cei de acolo vor să semneze. I-am întrebat, am urlat, am dat cu cadelnițe. Nimeni nu a fost împotrivă, toți moldovenii din cimitire au tăcut, semn că acceptă să intre în listele domnului Marian Pulu. Cum spun românii, молчание — знак согласия. Pentru aceste servicii, domnul Marian Pulu a făcut o donație generoasă bisericii. Un BMW nou, roșu, care prinde 100 de kilometri la oră în 6 secunde. Așa cum îmi place mie”, a declarat managerul Mitropoliei Moldovei.

Mitropolia Moldovei susține că în spiritul democrației, atât pe cer, cât și pe pământ, toată lumea are voie să voteze, chiar dacă tace ca mormântul. Managerul Vladimir promite că la alegerile prezidențiale de la toamnă, morții din cimitirele sale își vor exercita dreptul de vot ca să dea un exemplu celor vii, care preferă să stea acasă și să nu vină la vot.

adminSocial
Managerul Mitropoliei din Moldova se implică în scandalul dintre Maia Sandu și Marian Pulu. Mitropolitul Vladimir susține că toate semnăturile sunt reale și făcute cu acordul rezidenților din cimitirele sale. Toți morții au fost întrebați de preoți înainte de a fi introduși în listele candidatului Marian Pulu. ”Noi ne-am dus la...

Comentează