Mitropolitul Vladimir Ferarii si CNA copy

Mitropolitul Vladimir a fost adus în cătușe la Centrul Național Anticorupție în această dimineață. Managerul Bisericii din Moldova a coborât din mașina CNA-ului și, însoțit de doi procurori, a fost dus cu forța la audieri. Din primele informații, mitropolitul trebuie să explice de unde a avut bani să-și cumpere atâtea mașini de lux.

”Noi credem că mitropolitul Vladimir a păcălit oamenii, le-a promis lucruri care nu există, viață veșnică, rai și le-a luat banii. În plus, managerul Bisericii din Moldova este prieten la cataramă cu foarte mulți politicieni corupți. De exemplu, i-a luat apărarea lui Filat, deși acest a furat un miliard de dolari. Vrem să vedem dacă mitropolitul a primit bani pentru mașină de la fostul premier”, a declarat procurorul CNA, Adriana Bețișor.

Ultima mașină de lux cumpărată de mitropolit este un Ferrari auriu, bătut cu cristale svarowski. Procurorii anunță că în urma unor percheziții corporale au depistat la managerul bisericii aur și foarte mulți lei de unu luați de la pensionari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-si-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mitropolitul-Vladimir-Ferarii-si-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Mitropolitul Vladimir a fost adus în cătușe la Centrul Național Anticorupție în această dimineață. Managerul Bisericii din Moldova a coborât din mașina CNA-ului și, însoțit de doi procurori, a fost dus cu forța la audieri. Din primele informații, mitropolitul trebuie să explice de unde a avut bani să-și cumpere...

Comentează