Cel mai bogat mitropolit oligarh din lume a decis deja. Managerul general al Mitropoliei Moldovei, Vlad-i-Mir, a anunțat cu cine vor vota alegătorii din cimitire. Deși a bătut palma cu unul dintre candidați. Vlad-i-Mir ține secret numele fericitului câștigător al voturilor venite de pe lumea cealaltă.

”Eu aștept BMW-ul promis de candidat. Am bătut palma, a zis că-mi aduce o sedmiorkă bronevaia, neagră, cu cutie automată, un bumer, cum numai nie îmi place. Am refuzat alt candidat c[ o venit cu o Volgă din Rusia. I-o lipit semnul de la Bă Ăm Vă și o crezut că mă păcălește. L-am trimis nah… hai, uăi, să fim oameni. Tu-ni dai Băha, eu îți dau alegătorii”, a declarat mitropolitul Vlad-i-mir în această dimineață imediat după slujbă.

Cu alte cuvinte, alegătorii care stau la doi metri sub pământ nu vor avea nici azi liniște și pace. Costea Borsetka a fost văzut deja în această dimineață cu urna mobilă zgâlțâind crucile prin cimitirul Doina și citind cu atenție datele de alegători de pe cruci. Totuși, până când Batiushka nu dă dabro, niciun mort nu devine alegător cu acte în regulă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Mitropolit-Vladimir-Zombie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Mitropolit-Vladimir-Zombie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai bogat mitropolit oligarh din lume a decis deja. Managerul general al Mitropoliei Moldovei, Vlad-i-Mir, a anunțat cu cine vor vota alegătorii din cimitire. Deși a bătut palma cu unul dintre candidați. Vlad-i-Mir ține secret numele fericitului câștigător al voturilor venite de pe lumea cealaltă. ”Eu aștept BMW-ul promis...

Comentează