Mitropolit Ferrari copy

Cel mai bogat mitropolit din lume s-a lăudat cu noua sa mașină la o emisiune auto. Managerul Mitropoliei Moldovei susține că mașina sa este chiar mai bună și mai scumpă decât mașina Papei de la Roma. Ultimul a fost văzut recent într-un Fiat obișnuit.

”Mi-a fost rușine pentru Papa de la Roma. El ne face meseria noastră de râs. Ați văzut ce fel de mașină avea? Tachka mea este mai scumpă decât a Papei. Eu am un BMW sedmiorcă, el are un Fiat obișnuit. Mașina mea costă vreo 100 de mii de euro. Mașina lui vreo 20 de mii. Mașina mea ajunge 100 de kilometri pe oră în 7 secunde. Are scaune de piele, casetofon, 200 de cai putere, boxe puternice”, a declarat managerul Mitropoliei Moldovei.

Mitropolitul susține că strânge acum bani să-și cumpere un Ferarri roșu. Așa că și-a rugat enoriașii să contribuie cu mai mulți bani. Eventual să aducă Euro, ci nu lei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolit-Ferrari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolit-Ferrari-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cel mai bogat mitropolit din lume s-a lăudat cu noua sa mașină la o emisiune auto. Managerul Mitropoliei Moldovei susține că mașina sa este chiar mai bună și mai scumpă decât mașina Papei de la Roma. Ultimul a fost văzut recent într-un Fiat obișnuit. ”Mi-a fost rușine pentru Papa de...

Comentează