”Dacă vrei în Rai, votează Mitropolitul la primărie. Votează cu Dumnezeu!” Aceasta este lozinca Mitropolitului Vladimir, candidat independent la postul de primar general al capitalei. Recent, Managerul Mitropoliei din Moldova s-a înscris în cursă și spune că cu el la primărie chișinăuienii vor fi ca în sânul lui Dumnezeu. Acesta este sigur de victorie, dar și de faptul că ceilalți concurenți nu au nicio șansă în fața sa.

”Tocmai ce au trecut toți frumușel pe la mine pe la împărtășanie, înainte de sfintele Paște. Le cunosc toate păcatele, secretele, amantele. În fața mea sunt goi ca în fața lui Dumnezeu. Preoții din toată țara bat mătănii de zor pentru mine, se roagă și compun blesteme pentru oponenții mei”, și-a amenințat concurenții ÎPS managerul Vladimir într-o conferință de presă în care și-a lansat candidatura.

În ce privește proiectele care țin de îmbunătățirea vieții chișinăuienilor, Mitropolitul spune că este mai mult decât pregătit. ”Grija mea este viața de apoi a chișinăuienilor, mai degrabă decât de microbuzele puturoase, străzile distruse și construcțiile ilegale. Oamenii trebuie să aibă câte o biserică lângă fiecare bloc, să se roage, să țină posturi cât mai multe, să aducă bani la biserici și să nu râvnească la nimicurile pământești. Dacă mă votează pe mine la primărie eu le asigur câte un loc în Rai, fiecăruia”, promite managerul Vladimir.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-Campanie-Electorala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-Campanie-Electorala-copy-150x150.jpgadminPolitic
”Dacă vrei în Rai, votează Mitropolitul la primărie. Votează cu Dumnezeu!” Aceasta este lozinca Mitropolitului Vladimir, candidat independent la postul de primar general al capitalei. Recent, Managerul Mitropoliei din Moldova s-a înscris în cursă și spune că cu el la primărie chișinăuienii vor fi ca în sânul lui Dumnezeu....

Comentează