Mitropolit Banca

Vladimir i-a blestemat și afurisit pe organizatorii protestului din PMAN. Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei se plânge că din cauza acestora, oamenii nu au venit la biserică și i-au scăzut încasările. Dacă anul trecut, în ziua de Florii, a adunat 69 de milioane de euro, anul acesta, din cauza protestelor, abia dacă a ajuns la 69 de milioane de lei.

”Grijania mamei voastre de afurisiți, să vă mănânce păduchii, săracilor. Nu aveți după ce bea apă, dar vouă vă arde de proteste, hristoșii și debilii mamei voastre de râioși. Să vă pupe scarlatina, să vă ia mama dracului de iobagi. Voiam să-mi schimb mașina după Florii, dar din cauza voastră nu vine lumea la biserică, se duce la protest, iar eu tot în BMW trebuie să mă plimb. Băi, săracilor, veniți la biserică să aduceți bani. Lasă, că vă dau eu proteste când veți dori să vă botezați, să vă însurați, când o să aveți mortul pe laiță. O să vă pun niște tarife de o să vă usture ochii. Să vă boteze și să vă înmormânteze Platforma DA”, a anunțat directorul general al SRL Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Mitropolitul susține că i-a excomunicat deja pe membrii Platformei DA. Iar cei care vor mai participa la proteste urmează să fie pedepsiți creștinește: nu vor fi îngropați în cimitire, nu vor avea voie să-și boteze copiii în biserici. Tot astăzi, mitropolitul Vladimir l-a ridicat la rang de sfânt încă din timpul vieții pe Vlad Plahotniuc. ”Voi știți câți bani dă omul ista la biserici? Nu țin minte cifra, dar știu că pot să-mi cumpăr câte trei BMW-uri de banii aceștia”, a anunțat directorul general al SRL Mitropolia Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Banca-1024x640.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Mitropolit-Banca-300x300.jpgadminFinanțe
Vladimir i-a blestemat și afurisit pe organizatorii protestului din PMAN. Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei se plânge că din cauza acestora, oamenii nu au venit la biserică și i-au scăzut încasările. Dacă anul trecut, în ziua de Florii, a adunat 69 de milioane de euro, anul acesta, din...

Comentează