În săptămâna patimilor, Mitropolia Moldovei a anunțat în timpul ședinței din Parlament că lansează o gamă nouă de produse bisericești. Printre acestea se numără vodkă – Lacrima mitropolitului, dar și țigările cu gust de tămâie – Tâmâioasa. ”Ne-a inspirat marca dumneavoastră de țigări, Parlament. Așa că ne-am gândit să ne implicăm în această afacere. O politră de ”Lacrima lui Isus” costă 300 de lei. Țigările se vând cu 50 de lei pachetul. Dacă moldovenii beau și fumează, măcar să nu bage în ei toate porcăriile. Să fie cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Dacă este de la biserică, deja nu-i așa de dăunător”, dă asigurări managerul Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Mai mult, potrivit managerului Vladimir, vodka și țigările bisericești sunt miraculoase. ”Bei un pahar de vodkă bisericească și fumezi o țigară tămâioasă și se duc toate blestemele. După asta veniți cu 100 de euro la noi și facem niște rugăciuni, iar organismul se curăță foarte repede de nevoi”, recomandă acesta.

În noaptea de Înviere credincioșii care vor dori să asiste la slujbă, vor fi obligați să cumpere, la intrarea în biserică, vodka Lacrima mitropolitului și, opțional, țigările cu tămâie. Noile produsele pot fi găsite de azi în toate bisericile din Republica Moldova. Managerul Bisericii Ortodoxe i-a mulțumit cunoscutului exportator de țigări, Vlad Filat pentru ajutorul dat pentru crearea mărcilor mitropoliei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vodca-mitropolitului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Vodca-mitropolitului-copy-150x150.jpgadminSocial
În săptămâna patimilor, Mitropolia Moldovei a anunțat în timpul ședinței din Parlament că lansează o gamă nouă de produse bisericești. Printre acestea se numără vodkă - Lacrima mitropolitului, dar și țigările cu gust de tămâie - Tâmâioasa. ”Ne-a inspirat marca dumneavoastră de țigări, Parlament. Așa că ne-am gândit să ne...

Comentează