Preoti Icoana copy

Aflată în fața unui val uriaș de critici, mitropolia Moldovei a decis să se modernizeze. Ca să demonstreze că ține pasul cu modernitatea, managerul Mitropoliei Moldovei a anunțat că preoții vor merge în seara de Halloween prin casele oamenilor ca să vestească această sărbătoare internațională. Evident, enoriașii vor fi obligați să plătească donații pentru biserica.

”Biserica a avut foarte multe investiții în acest an. Nu vreau să mă plâng, dar BMW-ul este o achiziție valoroasă, arată că ne modernizăm. Și modernizarea asta costă. Dacă îi ascultam pe criticii bisericii, ar fi însemnat să merg cu taxiul. Sau, Doamne ferește, cu rutiera. Dar pentru că Mitropolia se modernizează, vă rugăm, când angajații noștri, preoții, or să vestească Halloweenul să le donați cel puțin 50 de euro. Dacă strângem 10 milioane de euro de Halloween este perfect”, a declarat managerul Mitropoliei Moldovei.

Potrivit mitropoliei, preoții vor veni cu mai multe icoane ale cuviosului Freddy Krueger, mucenicul Hannibal Lecter, sfântul Frankenstein și al preafericitului Dracula. Evident, preoții vor fi costumați în ninja.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Preoti-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Preoti-Icoana-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Aflată în fața unui val uriaș de critici, mitropolia Moldovei a decis să se modernizeze. Ca să demonstreze că ține pasul cu modernitatea, managerul Mitropoliei Moldovei a anunțat că preoții vor merge în seara de Halloween prin casele oamenilor ca să vestească această sărbătoare internațională. Evident, enoriașii vor fi...

Comentează