Dacă stau prea mult pe facebook, Drak Zuckerberg le ia sufletele moldovenilor. Este concluzia la care a ajuns mitropăritul Valodea, managerul SRL Mitropolia Moldovei. Acesta a cerut ca invenția lui Drak Zuckerberg să fie interzisă complet în Moldova.

”Drak Zuckerberg, să ți se strice feed-ul cel păgân. Să-ți scadă like-urile cele aducătoare de invidie. Să-ți moară tooate serverele unde îți ții facebookul. Să nu ai parte de live pe facebook. Să îți înghețe sharurile. Să nu mai scapi de Renato Usratîi”, a blestemat managerul mitropoliei facebookul.

Valodea a făcut și o plângere la Vlad Plahotniuc și Igari Dandon prin care cere interzicerea Facebook în Moldova. ”Drak Zuckerberg este periculos pentru moldoveni”, a explicat gestul Valodea, care susține că like-urile îi fac pe oameni să vrea să meargă cu un BMW, să umble în straie negre, să-și lase barbă… Singurii care au voie să stea pe Facebook sunt preoții, doar ei pot sta în păcat fără frică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolit-Dodon-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolit-Dodon-Icoana-copy-300x300.jpgadminSocial
Dacă stau prea mult pe facebook, Drak Zuckerberg le ia sufletele moldovenilor. Este concluzia la care a ajuns mitropăritul Valodea, managerul SRL Mitropolia Moldovei. Acesta a cerut ca invenția lui Drak Zuckerberg să fie interzisă complet în Moldova. ”Drak Zuckerberg, să ți se strice feed-ul cel păgân. Să-ți scadă like-urile...

Comentează