Mitropolit Blestembook copy

SRL Mitropolia Moldovei pășește cu dreptul în era tehnologică. Managerul Mitropoliei a lansat de curând o aplicație care în scurt timp a devenit foarte populară pe rețeaua de socializare Facebook. Este vorba de aplicația Blestembook. Aplicația îți permite să trimiți blesteme tuturor celor pe care îi urăști, iar mitropolitul promite că în schimbul a 100 de lei, blestemul se va îndeplini.

”Desigur, noi ne facem treaba în funcție de complexitatea blestemului. Tu vrei ca un prieten să devină impotent și plătești doar 100 de lei, nu te poți aștepta ca impotența va fi pentru toată viața. Va ține doar 2-3 zile. De aceea am lăsat în aplicație opțiunea să dai cât vrei. În funcție de cât plătește lumea pe facebook, atât de puternic va fi și blestemul. Am discutat cu directorul de la Facebook, Markușor. Băiet simpatic. I-a plăcut ideea, mai ales că i-am prezentat un business plan în care i-am arătat pe cifre câte milioane de euro va face cu Blestembook”, a anunțat managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Managerul Vladimir îi îndeamnă pe oameni să se blesteme cu diferite ocazii. Dacă și-a luat vecinul o mașină nouă, utilizatorii facebook pot intra pe Blestembook, să scrie că vrea un blestem de stricat motorul. Dacă vecinul are o amantă nouă, tânără, există blestem pentru muritul cucușorului. Pentru neplăcerile create de șefi la serviciu există blestem care cheamă un control de la Fisc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-Blestembook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-Blestembook-copy-300x300.jpgadminSocialblesteme,facebook,Mitropolit
SRL Mitropolia Moldovei pășește cu dreptul în era tehnologică. Managerul Mitropoliei a lansat de curând o aplicație care în scurt timp a devenit foarte populară pe rețeaua de socializare Facebook. Este vorba de aplicația Blestembook. Aplicația îți permite să trimiți blesteme tuturor celor pe care îi urăști, iar mitropolitul...

Comentează