Chiloti cimitir femeie cu spatele copy

Pentru că an de an femeile din Moldova scârnăvesc cu haine obscene cimitirele, Mitropolia Moldovei a decis într-un final să ia măsuri. Instituția a decis să introducă un Dress Code pentru toate credincioasele care intră în cimitir de Paștele Blajinilor sau chiar la o simplă înmormântare. Astfel că femeile nu mai au voie să se îmbrace chiar cum vor – trebuie să respecte un Cod Vestimentar special.

”Ni s-au plâns preoții că nu se mai pot concentra la slujbe, că vin femeile în fuste foarte scurte, iar când se apleacă li se văd chiloții. Și decolteurile sunt extrem de periculoase pentru preoții noștri. Primim mii de reclamații de la soțiile de preoți care susțin că munca soților lor este foarte dificilă în aceste condiții. Așa că am decis ca femeilor care intră în cimitir să nu li se vadă chiloții”, spune mitropolitul Moldovei, Vladimir.

Și sânii trebuie bine acoperiți, pentru că bărbații trebuie protejați, să nu se gândească la cine știe ce prostii. Fusta trebuie să acopere genunchii cu două palme. Tocurile pantofilor să nu fie mai mari de 5 centimetri, iar machiajul este categoric interzis în cimitire. În plus, femeile ar trebui să nu stârnească poftele bărbaților cu haine transparente. Femeile care nu vor respecta noul Cod Vestimentar vor fi alungate cu rușine din cimitire, vor plăti o amendă de 1000 de lei și nu vor fi spovedite o jumătate de an, fiind obligate să trăiască cu păcatele pe suflet.

Dress Code-ul a fost realizat cu ajutorul experților de pe facebook, cărora Mitropolia le mulțumeşte pentru obscenitățile sesizate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Chiloti-cimitir-femeie-cu-spatele-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Chiloti-cimitir-femeie-cu-spatele-copy-300x300.jpgadminMonden
Pentru că an de an femeile din Moldova scârnăvesc cu haine obscene cimitirele, Mitropolia Moldovei a decis într-un final să ia măsuri. Instituția a decis să introducă un Dress Code pentru toate credincioasele care intră în cimitir de Paștele Blajinilor sau chiar la o simplă înmormântare. Astfel că femeile nu...

Comentează