Vlad Filat Icoana cu tigari copy

Mitropoliei Moldovei a instalat de curând o icoană a lui Vlad Filat în Catedrala din Chișinău. Spre surprinderea tuturor, icoana a început să dea semne divine. Mai exact, a început să scoată fum gros, ca de țigară. Mitropolitul Vladimir, Managerul Bisericii Moldovenești crede că este o minune de la Dumnezeu.

”Vlad Filat a fost un sfânt. A făcut foarte multe pentru biserică. Ne-a cadonat un BMW negru, motor de 190 de Cai Putere și 3 mii de centimetri cubi, tracțiune spate, cojanâi salon. Pe urmă ne-a cadonat la biserică mai multe vacanțe în Turcia și mie, și matușcăi mele. A fost un om extraordinar. Cum am spus, un sfânt, un martir. Așa că am vrut să-l canonizăm cum trebuie. Ei, uite, că am avut dreptate. Icoana este sfântă, scoate fum”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, mitropolitul Vladimir, managerul Bisericii.

Din primele informații, fumul are un mirosde tutun. Lumea a început deja să se adune la Catedrală să vadă minunea. Din primele calcule ale experților financiari, biserica va face aproape un milion de euro în fiecare lună din această minune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-Icoana-cu-tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-Icoana-cu-tigari-copy-300x300.jpgadminSocial
Mitropoliei Moldovei a instalat de curând o icoană a lui Vlad Filat în Catedrala din Chișinău. Spre surprinderea tuturor, icoana a început să dea semne divine. Mai exact, a început să scoată fum gros, ca de țigară. Mitropolitul Vladimir, Managerul Bisericii Moldovenești crede că este o minune de...

Comentează